Kies hier voor korting op supplementen van Bonusan. 

Logo voedingsgeluk
Eerlijk, gezond en lekker!

Vegetarisch

 

Vegetarisch betekent ‘vrij van dierlijk vlees’. Veel mensen hebben een vegetarisch eetpatroon en voelen zich hier goed en gezond bij. Als je geen vlees eet is een gezond eetpatroon van groot belang. Je lichaam heeft namelijk de voedingsstoffen uit vlees wel nodig, dus moet je er voor zorgen dat je deze op een andere manier alsnog binnen krijgt. Doe je dat niet dan ontstaat er een tekort aan deze voedingsstoffen in je lichaam, bijvoorbeeld een tekort aan vitamine B12.

 

Wij sluiten het eten van gevogelte, wild en vis daarom niet persé uit. Gevogelte, wild en vis bevatten namelijk goede voedingsstoffen die belangrijk zijn voor jouw lichaam. Zo is vis rijk aan het omega 3 vetzuur EPA DHA. Dit vetzuur krijg je alleen binnen door het eten van vis. Gevogelte en wild adviseren wij vanwege de vitamine B12 en de eiwitten. Deze eiwitten kun je natuurlijk ook uit andere producten halen, zoals eieren en noten.

 

Wil je volledig vegetarisch eten? Onze recepten zijn grotendeels vegetarisch.

Gezond leven dat wil toch iedereen?

 

Wil jij afvallen? Of juist aankomen? Heb je misschien last van lichamelijke of geestelijke klachten? Wellicht heb je al meerdere dingen geprobeerd om hier vanaf te komen.

 

Wist je dat je met de juiste voeding klachten op een natuurlijke manier kunt oplossen, of doelen als aankomen of afvallen kunt halen? Als je maar de juiste voeding tot je neemt kan het allemaal.

 

Wij helpen jou om te bepalen welke voeding jou gaat helpen.