Kies hier voor korting op supplementen van Bonusan. 

Logo voedingsgeluk
Een gezond voedingspatroon is jouw basis!

Glutenvrij

 

Gluten zijn eiwitten die samen met zetmeel worden aangetroffen in granen als tarwe, spelt, rogge en gerst. Als je niet glutenvrij eet kunnen de gluten en lectinen (een eiwit dat je niet kunt verteren en dat zorgt voor het samenklonten van de rode bloedcellen) zorgen voor het beschadigen van je darmweefsel.

 

Via een beschadigde darm komen ziektekiemen en stoffen die niet in je bloed horen toch in je bloed terecht. Dit kan onder andere leiden tot darm en spijsverteringsklachten, gewrichtsaandoeningen, ontstekingen, allergieën, voedingsintolerantie, diabetes, depressie, moeheid, overgewicht en pijnklachten.

 

Ook kunnen de darmen voedingsstoffen uit andere voeding niet meer goed opnemen en krijg je op die manier tekort aan vitamines en mineralen. Daarom adviseren wij jou om zo veel mogelijk glutenvrije voeding te eten. Vaak merk je direct verschil als je glutenvrij gaat eten; je krijgen meer energie en klachten worden minder of verdwijnen zelfs helemaal. 

Gezond leven dat wil toch iedereen?

 

Wil jij afvallen? Of juist aankomen? Heb je misschien last van lichamelijke of geestelijke klachten? Wellicht heb je al meerdere dingen geprobeerd om hier vanaf te komen.

 

Wist je dat je met de juiste voeding klachten op een natuurlijke manier kunt oplossen, of doelen als aankomen of afvallen kunt halen? Als je maar de juiste voeding tot je neemt kan het allemaal.

 

Wij helpen jou om te bepalen welke voeding jou gaat helpen.