Kies hier voor korting op supplementen van Bonusan. 

Logo voedingsgeluk
Pure en eerlijke voeding!

Biologisch

 

Biologisch eten wordt geproduceerd met respect voor de natuur, het milieu en de dieren. Zo worden er voor groenten en fruit geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt en krijgen dieren veel leefruimte en zelden antibiotica of groeihormonen toegediend.

 

Dit zorgt ervoor dat groenten en fruit meer vitaminen en mineralen bevatten en dat de dieren minder stress hebben gehad.

 

Wij adviseren altijd om biologische voeding te eten, omdat je lichaam meer aan de voedingsstoffen heeft en je minder schadelijke voedingsstoffen binnen krijgt. Het gaat erom dat je zoveel mogelijk energie uit je voeding haalt en dat je lichaam “blij” is met wat er binnenkomt. Maar zeker ook vanwege de natuur, het milieu, je medemens en de planten en dieren. 

 

Wij adviseren je over de juiste weg naar biologisch eten.

Gezond leven dat wil toch iedereen?

 

Wil jij afvallen? Of juist aankomen? Heb je misschien last van lichamelijke of geestelijke klachten? Wellicht heb je al meerdere dingen geprobeerd om hier vanaf te komen.

 

Wist je dat je met de juiste voeding klachten op een natuurlijke manier kunt oplossen, of doelen als aankomen of afvallen kunt halen? Als je maar de juiste voeding tot je neemt kan het allemaal.

 

Wij helpen jou om te bepalen welke voeding jou gaat helpen.