VoedingsGeluk nu ook voor werkgevers, therapeuten en deskundige. LEES MEER!

Logo voedingsgeluk
Veelgestelde vragen!

 

Meer weten over onze pakketten en consulten? Hier vind je alle antwoorden.

Hoe weet ik welk pakket bij mij past?

Wil je recepten en online begeleiding? Dan kies je voor het uitgebreide pakket; Online coaching. Wil je alleen recepten ontvangen? Dan kies je voor de basis; het gezonde recepten pakket. Liever face to face? Kies dan voor een persoonlijk consult. Twijfel je? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken wat het beste bij jou past.

Waar zijn jullie adviezen op gebaseerd?

Onze adviezen komen voort uit de kennis die we hebben opgedaan gedurende de opleidingen orthomoleculair therapie en cPNI. We hebben veel boeken en vaktijdschriften gelezen, documentaires gezien en jarenlange ervaring in de keuken met het bereiden van gezonde voeding.

Hoe lang moet ik een pakket volgen?

Voor het beste resultaat adviseren wij je om minimaal 12 maanden één van de pakketten te volgen. Zo wordt deze manier van leven écht jouw levensstijl en kun je het moeiteloos zelf voortzetten.
Je kun starten met het pakket wat het beste bij jou past, je bent altijd vrij om te stoppen wanneer jij dat wilt.

Hoe bepalen jullie een advies?

Aan de hand van een uitgebreid intakeformulier en een voedingsdagboek, dat je online kunt invullen, maken wij een persoonlijk advies op maat. Ons advies sluit altijd naadloos aan op wat het beste bij jou past.

Waarom krijg ik geen mailtje als er een nieuw bericht in mijn account staat?

Controleer of onze e-mails niet in jouw spam of ongewenste inbox terecht zijn gekomen. Is dit niet het geval? Laat het ons weten via [email protected]

Hoe werkt de betaling bij de online pakketten?

De betaling gaat via een factuur die je in je account krijgt. De betaling gaat via je eigen vertrouwde bank in een beveiligde omgeving.
De minimale afname van het gezonde recepten en het online coaching pakket is 2 maanden. Hierna geld er geen opzeg termijn meer en kun je het pakket dus opzeggen wanneer jij dat wilt.

Hoe kan ik mijn pakket opzeggen?

Dat kan door een mailtje te sturen naar [email protected] Vermeld hierbij je naam en een datum per wanneer je het pakket wilt opzeggen.

Wat is een opmaat gemaakt recept?

Deze recepten stellen we speciaal voor jou samen. Daarbij houden we rekening met jouw allergieën en eventuele klachten. De recepten helpen jou om jouw doel te behalen zodat jij gelukkig en gezond wordt. De recepten worden tijdens elk advies opnieuw bekeken en waar nodig aangepast.

Wat kan ik verwachten van de recepten?

Je krijgt 5 recepten per week. Deze recepten zijn bedoeld om jouw te inspireren en kennis te laten maken met gezond en lekker eten. De recepten bestaan uit hele maaltijden, bijgerechten, ontbijtjes en lekkernijen.

Wat is orthomoleculaire therapie?

Met orthomoleculair therapie kijken we naar jou als persoon, je voeding en je levensstijl. We zoeken naar de oorzaak van jouw klachten en behandelen deze met de juiste voeding, een gezonde levensstijl en indien nodig met voedingssupplementen.

Wat als ik het advies niet passend vindt?

Omdat wij dit echt samen met jou willen doen, bieden wij jou de mogelijkheid om altijd samen te evalueren. Hierbij kun je aangeven wat jou goed bevalt, maar ook wat jou minder goed bevalt. Zo helpen we jou tot jij 100% tevreden bent.

Hoe kan ik betalen bij een persoonlijk consult?

Tijdens je consult krijg je een factuur, deze betaal je binnen twee weken via internetbankieren of acceptgiro. Je kunt de factuur ook direct contant betalen.

Als ik zwanger ben, kan ik dan ook een pakket of een consult van VoedingsGeluk volgen?

Jazeker. Dit is een speciaal moment in je leven waarbij je zorgdraagt voor een nieuw leven. Er is dus geen beter moment om je bewust te worden van wat je eet en wat voeding met jou en je ongeboren kindje doet. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de levensstijl die past bij de zwangerschap en de voorbereiding op de bevalling.

Kan mijn kind op consult komen?

Kinderen kunnen altijd bij ons terecht. Ook bij kinderen lossen wij klachten op door advies over voeding en levensstijl te geven. Daarnaast zijn er ook supplementen die kinderen kunnen helpen om van bepaalde klachten af te komen.

Waar vind een persoonlijk consult plaats?

Op ons bezoekadres:
Krommekamp 16
3848 CC Harderwijk

Voor de deur kun je gratis parkeren.

Over VoedingsGeluk