Kies hier voor korting op supplementen van Bonusan. 

Logo voedingsgeluk
Veelgestelde vragen!

 

Meer weten over het online advies en het persoonlijke consult? Hier vind je alle antwoorden.

Waar zijn jullie adviezen op gebaseerd?

Onze adviezen komen voort uit de kennis die we hebben opgedaan gedurende de opleidingen orthomoleculair therapie en cPNI. We hebben veel boeken en vaktijdschriften gelezen, documentaires gezien en jarenlange ervaring in de keuken met het bereiden van gezonde voeding.

Hoe lang moet lid blijven van de recepten?

Voor het beste resultaat adviseren wij je om minimaal 6 maanden het online advies te volgen. Hierna heb je voldoende recepten en kennis opgedaan en kun je het moeiteloos zelf voortzetten.
Maar ook met 1 maand krijg je al een heleboel informatie en recepten je bent altijd vrij om te stoppen wanneer jij dat wilt.

Hoe werkt de betaling bij de online recepten?

De eerste betaling gaat automatische. De betaling gaat via je eigen vertrouwde bank in een beveiligde omgeving. Daarna bepaal je zelf wanneer je betaald. De factuur krijg je in je account. Als je de factuur betaald ontvang je de recepten.

Hoe kan ik de recepten opzeggen?

Dat kan door een mailtje te sturen naar [email protected] Vermeld hierbij je naam en een datum per wanneer je de recepten wilt opzeggen.
Als de betaling van een openstaande factuur langer dan twee weken uitblijft dan zal je account vanzelf verwijderd worden.

Wat kan ik verwachten van de recepten?

Je krijgt elke week nieuwe recepten. Deze recepten zijn bedoeld om jouw te inspireren en kennis te laten maken met gezond en lekker eten. De recepten bestaan uit hele maaltijden, bijgerechten, ontbijtjes en lekkernijen. De recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.

Wat is orthomoleculaire therapie?

Met orthomoleculair therapie kijken we naar jou als persoon, je voeding en je levensstijl. We zoeken naar de oorzaak van jouw klachten en behandelen deze met de juiste voeding, een gezonde levensstijl en indien nodig met voedingssupplementen. Orthomoleculaire therapie is gebaseerd op breed onderzoek naar natuurlijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, vetzuren, eiwitten, enzymen en bepaalde kruiden met een bewezen genezende werking.

Wat als ik het advies niet passend vindt?

Omdat wij dit echt samen met jou willen doen, bieden wij jou de mogelijkheid om altijd samen te evalueren. Hierbij kun je aangeven wat jou goed bevalt, maar ook wat jou minder goed bevalt. Zo helpen we jou tot jij 100% tevreden bent.

Hoe kan ik betalen bij een persoonlijk consult?

Tijdens je consult krijg je een factuur, deze betaal je binnen twee weken via internetbankieren of acceptgiro. Je kunt de factuur ook direct contant betalen.

Als ik zwanger ben, kan ik dan ook recepten of een consult van VoedingsGeluk volgen?

Jazeker. Dit is een speciaal moment in je leven waarbij je zorgdraagt voor een nieuw leven. Er is dus geen beter moment om je bewust te worden van wat je eet en wat voeding met jou en je ongeboren kindje doet. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de levensstijl die past bij de zwangerschap en de voorbereiding op de bevalling.

Kan mijn kind op consult komen?

Kinderen kunnen altijd bij ons terecht. Ook bij kinderen lossen wij klachten op door advies over voeding en levensstijl te geven. Daarnaast zijn er ook supplementen die kinderen kunnen helpen om van bepaalde klachten af te komen.

Waar vind een persoonlijk consult plaats?

Op ons bezoekadres:
Krommekamp 16
3848 CC Harderwijk

Voor de deur kun je gratis parkeren.

Over VoedingsGeluk