Kies hier voor korting op supplementen van Bonusan. 

Logo voedingsgeluk

Disclaimer

 

Door onze website te bezoeken stem je in met deze disclaimer.

 

Aan de inhoud van VoedingsGeluk kunnen geen rechten ontleend worden. Wij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade van welke aard dan ook die het gevolg zijn van het gebruik van recepten of informatie van VoedingsGeluk.

 

Onze adviezen op de openbare website zijn algemeen van aard en kunnen niet als een persoonlijk advies gezien worden.

 

Onze website maken we met veel zorg en aandacht. We besteden veel aandacht aan de juistheid van alle informatie. Desondanks kan het gebeuren dat we iets over het hoofd zien. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden of onvolwaardig heden over welke informatie dan ook. We staat altijd open voor eventuele verbeteringen. Laat ons het weten via de mail. [email protected]

 

Klanten

Wij gaan respectvol met onze klanten om. Wij zullen gegevens nooit aan derden verstrekken en alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

 

Persoonlijke adviezen.

Onze persoonlijke adviezen maken wij met veel zorg en aandacht, en zijn gebaseerd op kennis die wij op doen tijdens opleidingen en cursussen.
Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele directe of indirecte schade van welke aard dan ook door het gebruik van onze adviezen.

 

De adviezen die wij geven vervangen nooit het advies van een arts.

 

 

Copyright

 

Alle rechten voorbehouden.

 

Op alle recepten en informatie van VoedingsGeluk.nl rusten auteursrechten. Niets van deze recepten en informatie mag gekopieerd of anderszins gebruikt worden zonder onze toestemming.

 

 

Betalingsvoorwaarden

 

Online pakketten

De betalingen via ideal gaat via een beveiligde omgeving. Wij hanteren een betalingstermijn van twee weken op onze facturen. Mocht er niet betaald worden dan volgt een betalingsherinnering. Als deze wederom niet binnen de termijn betaald word. Dan houden wij ons het recht voor om per direct je account te verwijderen.

 

De minimale afname van het Healthy food en het Stay healthy pakket is 2 maanden. Hierna geld er geen opzeg termijn meer en kun je de pakketten dus opzeggen wanneer jij dat wilt.

 

Persoonlijk consult

Een annulering/afmelding dient 24 uur voor aanvang van het consult door gegeven te worden via de mail [email protected] of per telefoon. Word dit later gedaan dan behouden wij ons het recht voor om het consult in rekening te brengen. 

Tijdens je consult krijg je een factuur, deze betaal je binnen twee weken via internetbankieren of acceptgiro. Je kunt de factuur ook direct contant betalen.